Excelsior

Acties

Plantjesmarkt

Jaarlijks, omstreeks eind april of begin mei, organiseert Excelsior bij winkelcentrum Santhorst een plantjesmarkt met eenjarige plantjes voor de tuin en het balkon.

Anjercollecte

Leden van Excelsior collecteren in Leiderdorp in de landelijk vastgestelde week voor de Anjercollecte. Ook wordt de mogelijkheid geboden om online te doneren via de eigen sponsorpagina van Excelsior op de website van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Sinds 2017 komt 50% (voorheen 30%) van de opbrengst van zowel collecte als online actie ten goede van het koor.

Grote clubactie

Sinds 2010 verkopen leden van Excelsior elk najaar loten van de Grote Clubactie. Met uw deelname aan de loterij van deze actie steunt u het Nederlandse verenigingsleven. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging waarvan u het lot hebt gekocht. Voor onze vereniging zijn dit extra inkomsten die vaak nodig zijn voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe bladmuziek en voor het organiseren van onze jaarlijkse concerten. Want de opbrengst van toegangskaarten dekt bij lange na niet de kosten van een concert. Solisten, orkest, huur van de concertruimte en tribune enz. kosten immers veel geld.

Sponsorkliks                        SPONSOR ONZE VERENIGINGSKAS .... MET UW ONLINE AANKOPEN!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan COV Excelsior Leiderdorp, zonder dat het u een cent extra kost!

Klik op de button en reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en uw sponsordoel COV Excelsior Leiderdorp ontvangt geld in de verenigingskas. Via de categorieën boven in het menu kunt u ook bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel COV Excelsior Leiderdorp. En nogmaals, het kost u niets extra! 

Wilt u COV Excelsior ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor het koor directe inkomsten.

Steun COV Excelsior en maak iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen!

Met de VriendenLoterij kan het! Elke maand zijn er tienduizenden prijzen te winnen zoals tv’s, reischeques, auto’s en geldprijzen, die oplopen tot wel € 100.000,-. En het mooie is: met de VriendenLoterij wint COV Excelsior sowieso. Ten minste, als u ook meespeelt met een lot dat gekoppeld is aan de COV Excelsior. Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

De helft van de inleg gaat naar COV Excelsior!

Speel mee in de VriendenLoterij en kies als goed doel COV Excelsior. Dan maakt u niet alleen kans op geweldige prijzen, u steunt tegelijkertijd met de helft van de lotprijs de clubkas. Er spelen momenteel zes mensen mee met de VriendenLoterij voor COV Excelsior. Dit kan COV Excelsior in 2016 € 468,= opleveren. Het geld dat COV Excelsior vanuit de VriendenLoterij ontvangt, wordt besteed aan ondersteuning van de concerten.  Steunt u COV Excelsior al? Koop een lot of koppel uw lot aan COV Excelsior.

Steun COV Excelsior en speel mee!

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele telefoonnummer uw lotnummer. Hebt u geen mobiel nummer? Geen enkel probleem. Het computersysteem van de VriendenLoterij genereert dan een lotnummer voor u.

Speelt u al mee met de VriendenLoterij?

Hebt u nog geen loten? Of wilt u extra loten?

Wilt u meer weten of hebt u vragen? Stuur een e-mail naar info@covexcelsiorleiderdorp.nl

Koop nu uw (extra) lot! U maakt elke maand kans op fantastische prijzen én u steunt ook nog eens COV Excelsior!  Meedoen dus.

 OVERIGE ACTIES

Diverse andere geldwervingsacties zijn de laatste jaren georganiseerd. Voorbeelden zijn: een bloembollenactie, een speculaasactie onder het motto "muzikanten voor muzikanten" en ansichtkaartenactie.